Nápověda

Nevidíte svou práci?

Pracovník nevidí svou práci v aplikaci.

Co se stalo:

Nejčastější příčinou je, že jste se přihlásili jiným způsobem než poprvé. Například tehdy jste použili Google nebo Facebook, ale teď jste zadali e-mail a heslo — a tím jste vytvořili nový účet. Proto nevidíte svou práci.

Co můžete udělat vy jako pracovník:

  1. Odhlaste se a zkuste se přihlásit znovu pomocí jiného způsobu — například Googlem, Facebookem, Apple ID nebo e-mailem a heslem.

  2. Pokud si nejste jisti, požádejte svého nadřízeného o nový přihlašovací kód.

Co můžete udělat vy jako nadřízený:

  1. Otevřete ve webové aplikaci detail daného člena týmu (Menu → Tým).

  2. Klepněte na tři tečky (vpravo nahoře) a zvolte „Obnovit přístup".

  3. Vygenerovaný přihlašovací kód zašlete pracovníkovi.

  4. Pracovník kód zadá po přihlášení do aplikace a jeho práce se zobrazí.

Tato odpověď odpovídá vašemu dotazu?
😞
😐
😁